ADANA / SEYHAN - Fatih Terim Anadolu Lisesi

Şbt

12 Şubat 2024 itibarıyla uygulanacak olan ders programlarımızdır.

Şbt

Öğrencilerimizin Şubat Dönemi sorumluluk sınavlarının çizelgesidir. İsminizin olup olmadığını sınıf öğretmenlerinizden öğrenebilirsiniz.

Ekm

Okulumuzda I. Dönem uygulanacak olan I. ve II. ortak sınav tarihleridir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Proje hakkında detaylı bilgi alabilmek için https://arac.meb.gov.tr/www/dilimizin-zenginlikleri-projesi-uygulama-kilavuzu-ve-eylem-planlari-yayinlandi/icerik/606 sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Eyl

11. ve 12. sınıflarımız için 23 Eylül 2023 Cumartesi itibarıyla geçerli olan destekleme ve yetiştirme kursları ders programlarımızdır.

Eyl

Öğrencilerimizin Eylül Dönemi sorumluluk sınavlarının çizelgesidir. İsminizin olup olmadığını sınıf öğretmenlerinizden öğrenebilirsiniz.

Eyl

18 Eylül 2023 itibarıyla uygulanacak olan ders programlarımızdır.

Haz

"UYUMA" Uyuşturucu madde kullanımı konusunda gençlerimizi bilinçlendirmek amaçlı UYUMA uygulaması aktif hale getirilmiştir.

Uyuşturucu madde kullanımı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de başta gençlerimiz olmak üzere toplumumuz açısından büyük tehlike arz etmektedir. Uyuşturucu ile etkin mücadelede kolluğun suç ile mücadelesi kadar, toplumumuzun bu konuda bilinçlendirilmesi de kaçınılmazdır. Başta gençlerimiz olmak üzere vatandaşlarımızı bu konuda bilinçlendirmek amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü'nün tamamen yerli ve milli bir yazılımla gerçekleştirdiği, akıllı telefonlardan Google Play Store ve Apple sanal mağazalarından ücretsiz olarak temin edilebilen UYUMA Uygulaması aktif hale getirildi.

Uygulama indirme linkleri......

Haz

Öğrencilerimizin Haziran Dönemi sorumluluk sınavlarının çizelgesidir. İsminizin olup olmadığını sınıf öğretmenlerinizden öğrenebilirsiniz.

Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz müdür yardımcımızla görüşebilir.

Okulumuzda II. Dönem uygulanacak olan ortak sınavların tarihleridir.

Mrt

Öğrencilerimizin Mart Dönemi sorumluluk sınavlarının çizelgesidir. İsminizin olup olmadığını sınıf öğretmenlerinizden öğrenebilirsiniz.

Yarışma koşulları için lütfen TEKNOFEST 2023 sitesini ziyaret ediniz.

Ekm

Okulumuzda I. Dönem uygulanacak olan ortak sınavların tarihleridir.