ADANA / SEYHAN - Fatih Terim Anadolu Lisesi

YANKI (e-DERGİ)

Okulumuzun e-dergisi YANKI'nın 1. sayısını okuyabilmeniz için TIKLAYINIZ....   Bu güzel çalışmada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

YANKI'MIZ

Biz bu dergide Fatih Terim Anadolu Lisesi yaratıcı yazarlık Topluluğu'ndaki öğrencilerimizin yüreklerinden,zihinlerinden dökülen duygularla ilmek ilmek ördükleri şiirlerin,denemelerin,öykülerin ve daha birçok edebi eserin yani onların sesinin yankısı olmaya çalıştık.

Derginin hazırlanma sürecinde bizden desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz idris BAŞAK'a,Müdür yardımcımız Yakup ERKAYA'ya ve değerli öğretmen arkadaşlarıma öğrencilerim adına teşekkür ederim. Ayrıca anlamlı ve çarpıcı yazısıyla dergimize katkı sunan Tarih öğretmenimiz Sönmez KORKMAZ'a da teşekkür ederim. İyi okumalar..

ÜMİT AYDIN

#fatihterimanadolulisesial #fatihterimanadolulisesi #ftaledergisiyankı #ftaledergi #yankı #edergi

31-01-2022